Ook in 2018 weer een Traject Theatertalent!

Ook in 2018 weer een Traject Theatertalent!

Na een succesvolle editie van ‘Traject Theatertalent 2017’ gaan we door met een nieuwe reeks mooie voorstellingen en interessante masterclasses voor jongeren!

Traject Theatertalent is een uitgebreid en uitdagend programma voor jongeren van 14 t/m 20 jaar (1x in de week van eind januari t/m eind april 2018) . Het programma bestaat uit masterclasses gekoppeld aan voorstellingsbezoek, georganiseerd door het Rabotheater en het Wilminktheater i.s.m. jeugdtheaterschool De Theatermakerij uit Enschede. De masterclasses worden o.a. gegeven door professionals (acteurs/ makers) die verbonden zijn aan de voorstellingen. De voorstellingen en masterclasses zullen voornamelijk op de woensdagavond plaatsvinden ( met enkele uitzonderingen).

Zo bezoeken we o.a. de voorstellingen ‘Bloedlink’ van NT Jong en ‘I Call My Brothers’ van AYA i.s.m. de Toneelmakerij. Er zullen zowel masterclasses in klassiek teksttoneel zijn , uitdagend fysiek theater, mime en muziektheater!

Ervaring is niet belangrijk, motivatie wel! Jongeren komen achter de schermen, spelen op het podium en evalueren samen de voorstellingen. Voor diegenen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen of al volgen.

Mail voor meer informatie naar i.cucaro@rabotheater.nl