Masterclass camera-acteren met Nils Verkooijen

Op 21 oktober komt Nils Verkooijen naar Enschede. Samen met Karine Roldaan geeft hij een masterclass camera acteren. Nils speelde onder andere in Dik Trom, Briefgeheim, Achtste groepers huilen niet, Michiel de Ruyter, Storm en Spijt. Naast zijn ervaring als acteur produceert Nils ook theatervoorstellingen en maakte hij zelf de film Dansen op de Vulkaan. Nils en Karine kennen elkaar al een hele tijd. Als spelcoach op filmsets werkte Karine al meerdere malen met Nils, die op jonge leeftijd begon met acteren. Heel erg leuk is dat er nog een jonge acteur aanwezig zal zijn, namelijk Davy Gomez. Davy speelde in veel professionele musicalproducties en maakte zijn speelfilmdebuut in de film Storm waarin hij de titelrol speelt. Aan Davy kunnen de deelnemers vragen stellen over hoe het echt is op de filmset als jonge acteur. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar.

Wanneer: zaterdag 21 oktober van 14.00 tot 17.00

Kosten: €30

Waar: Performance Factory, in onze nieuwe theaterstudio in gebouw Zuid!

Mail om je op te geven naar info@theatermakerijenschede.nl
Vermeld je naam en je leeftijd en je ontvangt zsm een reactie!
LET OP: NOG MAAR EEN PAAR PLEKJES!

images

thumb_img_5251_1024