Filmster voor 1 dag!

Wil jij worden ontdekt als filmster deze zomer? Kom dan naar de filmdag van Theatermakerij Enschede. Met Elisabeth Hesemans, castingdirector van het grootste kindercastingbureau van nederland: elskeskast, en Karine Roldaan van de theatermakerij werk je een dag lang aan het maken van een korte film. Het casten, het maken van een storyboard, het schrijven van een scenario, het filmen en het acteren. Alles komt aan bod. Aan het einde van de dag bekijken we het resultaat. Maximaal 10 deelnemers, dus wees er snel bij!

Voor wie: kinderen van 10 tot 14 jaar wanneer: zaterdag 22 juli!
Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur

IMG_6026

Let op: We willen we de kinderen vragen om zelf brood mee te nemen. Limonade en tussendoortjes zijn uiteraard aanwezig.

Waar: performance factory, gebouw noord-west, 2e verdieping, hoge Bothofstraat 45, Enschede

Kosten: € 35,00

Aanmelden? Stuur een mailtje met je naam en leeftijd naar info@theatermakerijenschede.nl

Let op: nog maar een paar plekjes!