BEROEMD WORDEN?

NIEUW! MASTERS! NIEUW!

Nieuw in ons aanbod is MASTERS! Drie keer per jaar komt er een meester in een theaterdiscipline een masterclass geven. De eerste master die we bekend maken is….Mark van Haasteren. Mark is één van de bekendste kinderregisseurs uit de musicalwereld. Hij regisseert momenteel dé nieuwe Efteling musical. De succesvolle ‘De Gelaarsde kat’ is ook van zijn hand. Ook schreef hij samen met Madelief Blanken het boek ‘Help ik wil beroemd worden’. Hij zal in de masterclass aan een scène werken uit een beroemde musical. Een scène waarin spel, zang en dans samenkomen. Ook leert hij jullie een aantal tips en tricks hoe je het beste een auditie voor een musical of film kunt voorbereiden. En misschien ontdekt hij wel een paar talenten!

De masterclass is voor iedereen van 9 tot en met 13 jaar. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen.

TITEL MASTERCLASS:
BEROEMD WORDEN?

WIE:
MARK VAN HAASTEREN

WAAR:
IN DE RUIMTE VAN DE THEATERMAKERIJ

WANNEER:
25 oktober 2017 van 14.00 tot 16.00

Kosten:
€25

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@theatermakerijenschede.nl